M i e l

Welkom bij Miel

Ontdek het universum van onze gite met heel veel zin voor detail gerenoveerd en met passie gedecoreerd. Het huis biedt plaats voor 4/6 personen in Marchin en bevindt zich in de prachtige riviervallei van de Hoyoux. Gezinnen, koppels en groepjes van vrienden kunnen er terecht voor een ontspannen verblijf in de natuur in alle nodige comfort en luxe.

Een comfortable gite zoals thuis

Onze gite werd bedacht als een aangenaam vakantiehuis, hyperuitgerust en comfortabel met een grote tuin om volop van de natuur te kunnen genieten. Kortom het heeft alles om even het dagdagelijkse los te laten, en zich zoals thuis te voelen!

Wifi, Chromecast & Radio

TV & Gezelschapsspelletjes

Wandelingen te voet en per fiets

Private parking

Super uitgeruste keuken

6 slaapplaatsen

2 badkamers

Beveiligde fietsenstalling

Private tuin

Prive terras

Barbecue

Wasmachine

Begeleid bezoek van Miel, le gite

Van de stilte van de wind in de bomen tot het gezang van de vogeltjes, van de warmte van de zon tot de gloed van de houtkachel in het salon, dompel je onder in de warme sfeer van onze gite op een boogscheut van Luik en Brussel.

Met diensten van hoge kwaliteit

“We hebben twee zeer aangename dagen doorgebracht in deze prachtige gîte, smaakvol ingericht en met diensten van hoge kwaliteit. Els en Michel zijn nieuwe gastheren, zeer attent en bezorgd om het comfort van hun gasten.”

Pauline